Coachen

“Probeer niet een persoon van succes te worden, maar probeer een persoon van waarde te worden.”
– Albert Einstein

Als je een specifiek doel hebt dat je wilt bereiken, maar je hebt hulp of feedback nodig over specifieke communicatieaspecten, dan is coaching iets voor jou.

Frank Nuijens advice
w

Speech

Stel, je moet een keynote speech geven op een belangrijke conferentie en je weet precies wat je wilt zeggen, maar je weet niet zeker hoe je het punt het beste kunt overbrengen en hoe je ervoor kunt zorgen dat je voordracht de impact heeft die je voor ogen hebt?

Ik kan je helpen een verhaal te creëren dat het publiek zal onthouden en je helpen het te brengen met de juiste verbeeldingen, intonatie en lichaamstaal.

Media

Heb je een interview met een journalist en wil je goed voorbereid zijn?

Ik kan je helpen na te denken over de boodschap die je wilt overbrengen en hoe je delicate vragen moet beantwoorden. We kunnen zelfs een interview oefenen en ik kan je feedback geven.

 

{

Opinie

Wil je een opinieartikel voor een krant schrijven over een onderwerp waarvan je denkt dat het belangrijk is dat mensen ervan weten?

Ik kan je helpen de tekst zo te structureren dat hij het meeste effect heeft, of het hele stuk redigeren voordat je het indient.

 

T

Je zichtbaarheid vergroten

Wil je jouw zichtbaarheid als expert in je vakgebied vergroten?

Ik kan een marketingstrategie voor je maken (zie Advies) of feedback geven op plannen die je zelf hebt. We kunnen dit eenmalig doen of gedurende een langere periode.

Hoe ik werk

Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Als je een andere vraag hebt waarvoor je de feedback van een communicatiedeskundige zou willen, neem dan contact met mij op en dan bespreken we de mogelijkheden. Als je wilt, geef ik je een vrijblijvende offerte voor de opdracht, waarna je kunt beslissen of je verder wilt gaan met de coaching.